Skip to main content

Uesmag Croatia Review

By Agosto 3, 2015Uncategorized

Provedite vikend (31.7. – 02.08.) u jednom od najljepših kultnih klubova na Jadranu – Barbarella’s i uživajte u premijernom klupskom izdanju ‘Movement Croatia’ uz UES Magazine, Deep’n’Delicious i Klubsku Scenu te Derricka Maya, Petra Dundova, Roberta Hooda kao Floorplan, Tonyja Humphriesa i druge!

croatia2014 usemag

Jedan od najboljih svjetskih festivala Movement Detroit Electronic Music Festivalpočeo se održavati 2000. godine u Detroitu, da bi 2006. svoje prvo prekomorsko izdanje doživio u Torinu. Kao gosti nastupaju svjetski poznati izvođači i glazbenici koji kroz svoj rad pokazuju evoluciju urbane kulture i glazbe. Uz kvalitetne glazbenike, dobru lokalnu promociju koja uključuje i domaće izvođače, sigurnost i brigu za okoliš, Movement je projekt koji uz vrhunsku produkciju osigurava isto takav provod. 2015. godina označava širenje i na Hrvatsku, jednu od glazbeno najaktivnijih zemalja, pa će se klupsko izdanje Movement Croatia održati ovog ljeta u klubu na otvorenom Barbarella’s, u Pirovcu!

U tri dana program će ugostiti svjetska imena koja se ne smiju propustiti, a među njima su Derrick May, Petar Dundov, Tony Humphries, Robert Hood presents Floorplan i Timo Maas, kao i Lollino i Just A Mood, Caruan, Pete Dux, Bronski & Herya, Teo Harouda. Više o samome događaju pratite ovdje.

U prodaji su dnevne ulaznice po cijeni od 75 kuna, ali i za cijeli vikend po 190kn. Mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr i na prodajnim mjestina Entria. Ukoliko ih ostane, ulaznice će se moći kupiti i na ulazu u klub.

UES Magazine dijeli po dva upada za petak, subotu i nedjelju (2×1, 2×1, 2×1)! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime i dan na koji želite ići. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.