Skip to main content

Klubskascena.hr review

By Agosto 3, 2015Uncategorized

 

klubskascena.hr: Domaća ekipa sa scene priča o Movementu
Baš nikada ništa u potpunosti ne miruje. Pokret je temelj života i jedina konstanta na koju možeš računati je promjena.
Upravo po riječi odabranoj za nesputano nemirovanje nazvan je i veliki svjetski festival Movement, koji je po rođenju u esencijalnom glazbenom gradu Detroitu 2000., šest godina kasnije podigao novu inačicu u Torinu, da bi naposljetku ovoga ljeta zasjeo i na domaće tlo od 31. srpnja do 2. kolovoza u Barbarella’s klubu.

croatia2014 klubskascena

Kako nije mala stvar da veliki svjetski brand odabere tvoj komadić planeta da bi se dalje širio tako smo upitali renomirane igrače domaće scene da podijele s nama svoje misli o početku Movement Croatia club edtion pokreta koji će poslužiti kao predigra Movement Festivala naredne godine.
1. Kako to da je Hrvatska odabrana za novu lokaciju još jednog ogranka Movement festivala?
Hrvatska je trenutno top party destinacija što se tiče festivala elektronske glazbe. Svake godine dolazi neki novi i pridružuje se već impozantnoj listi eventa koji se održavaju na našoj obali! Veliki plus je što se u Hrvatskoj festivali većinom održavaju na otvorenom što uvelike pridonosi doživljaju i atmosferi festivala. Pošto se Movement krenuo iz Detroita i kasnije Torina, ogranak festivala u hrvatskoj donosi ono najbolje za jedan festival: Sunce, plaže, more, a i održava se u jednom od najljepših klubova na našoj obali!
alt

2. Čime će Movement pridonijeti reputaciji Hrvatske kao poželjne party destinacije? Što mislite koju publiku će privući?
Movement može uvelike pridonijeti reputaciji Hrvatske kao party destinacije svojim iskustvom u organizaciji festivala što su pokazali i u Torinu, gdje je na zadnjem festivalu prošlo oko 35 000 ljudi željnih dobre zabave! Prvi put festival je održan 2000 god. pod nazivom DEMF, da bi nakon nekoliko promjena imena i vodstva 2006. god odabrao ime Movement, tada pod voditeljskom palicom iskusnih lisaca Derrick May-a, Kevin Soundersona i Carl Craiga. Festival godinama održavanja postaje sve jači, a to nam može biti svojevrsna potvrda da Movement donosi napredak. Što se tiče publike Movement će privući kako domaće iskusne clubbere tako i stranu populaciju, jer je ime samo po sebi poznato i zvučno i uz sve gore navedeno garantira dobar provod uz kvalitetnu glazbu.